Home

Bands

Band Details

Country NL

Tribute to Doe Maar

Featured Video

Skunk - Tribute to Doe Maar

SKUNK is de meest authentieke tributeband van nederreggae legends Doe Maar. SKUNK brengt de sound van Doe Maar uit het begin van de jaren tachtig. SKUNK maakt de liedjes niet mooier dan ze zijn maar spelen deze zoals ze horen te klinken, zonder enige opsmuk en met veel gevoel, passie en strakke grooves.

Gedurende de jaren was bij de muzikanten altijd de wens aanwezig om met gelijkgestemden alleen maar muziek te spelen van hun muzikale helden van Doe Maar. Inmiddels bestaat SKUNK alweer wat jaren en is SKUNK een band met een missie, namelijk zoveel mogelijk mensen hun mooiste muzikale herinneringen laten herbeleven.

Sinds 2012 heeft SKUNK op diverse podia shows gedaan, van kleine kroegen tot aan festivals met meer dan 2.500 mensen. Iedere keer weet SKUNK het publiek op te zwepen en mee te laten deinen met de enige echte Nederreggae. Het publiek over SKUNK: “het was een trip down memory lane”, of “echt jeugdsentiment” en “met mijn ogen dicht was het net of ik er weer bij was”. Maar ook met de ogen 😉 open weet SKUNK het origineel heel dicht te benaderen.

SKUNK laat zien dat de liedjes van Doe Maar nog jaren meekunnen en dat deze inmiddels door meerdere generaties meegezongen worden.

Videos