Home

Bands

Band Details

Country NL

Tribute to Anouk

Featured Video

The Relic - Tribute to Anouk

Hoewel Anouk door diverse bands gecoverd wordt lijkt The Relic als enige het totale pakket in huis te hebben om een spetterende tribute neer te zetten.

Met stevige rock als achtergrond voelt The Relic zich als geen ander thuis in het Anouk repertoire. aangezien de sound van The Relic al veel overeenkomsten vertoonde met de muziek van Neerlands grootste rock diva was de stap snel gemaakt. Zo stond The Relic als Tribute To ANOUK o.a. op diverse festivals en in bekende popzalen zoals ; Podium Duyker , Patronaat , De Nozem & De Non etc.

Voortgekomen uit coverband The Relic is , na het zoveelste compliment aan de zangeres, dat ze de Anouknummers wel erg goed zong, en dat haar stem zo op die van Anouk lijkt. Caroline Wubbots en haar band weet de juiste sfeer op het publiek over te brengen en hiertoe blijkt The Relic als Tribute To Anouk een verbluffende gelijkenis te zijn van ANOUK !

De shows staan als een huis en The Relic weet iedere keer het publiek te overdonderen met het geweldige enthousiasme. De band speelt de stevige songs zoals The Dark, R.U. Kiddin’ Me en Nobody’s Wife en ook de gevoelige ballads o.a. Lost, For Bitter Or Worse, Three Days In A Row brengt menigeen kippenvel.

THE RELIC , TRIBUTE TO ANOUK moet je gezien, gehoord en ervaren hebben !

Pics

Videos