Contact Us

M.A.M. Agency
Skoalstrjitte 25
8854 AN Oosterbierum
The Netherlands

Bookings and Info:
Erik Prins

+31(0)622025782

mamagency.nl

KvK Haaglanden nr:
27257072

ABN AMRO Bank Reknr:
NL 65 ABNA 0846 759 241

Interested in booking KaBOOM goes ANOUK?

Fill out your name and skypename, phonenumber or e-mail and we'll contact you a.s.a.p.!

Name
Skype
Phone nr.
E-mail

KaBOOM goes ANOUK (NL)

Tribute to Anouk

In 2013 stond de enige echte Anouk Tribute Band voor het eerst op het grote podium van één van Neerlands bekendste popzalen 013 in Tilburg. Dat was zo’n succes, dat KaBOOM goes ANOUK sindsdien voor meerdere grote evenementen en festivals gevraagd werden. Zo stond KaBOOM goes ANOUK o.a. op diverse festivals en in bekende popzalen zoals ; De Vorstin , Boerderij , Het Paard etc. 

Voortgekomen uit coverband KaBOOM is KaBOOM goes ANOUK opgericht in 2013, na het zoveelste compliment aan de zangeres, dat ze de Anouknummers wel erg goed zong, en dat haar stem zo op die van Anouk lijkt. Liza Van Rutte en haar band weet de juiste sfeer op het publiek over te brengen en hiertoe blijkt KaBOOM goes ANOUK een verbluffende gelijkenis te zijn van ANOUK !  

Live staat de band als een huis en KaBOOM goes ANOUK weet iedere keer het publiek te overdonderen met het geweldige enthousiasme. De band speelt de stevige songs zoals The Dark, R.U. Kiddin’ Me en Nobody’s Wife en ook de gevoelige ballads o.a. Lost, For Bitter Or Worse, Three Days In A Row brengt menigeen kippenvel. KaBOOM goes ANOUK speelt niet alleen de cd-uitvoeringen van Anouk, maar is tevens geinspireerd door de live-versies.

Video clips

Pictures

Visit KaBOOM goes ANOUK on...

Websitewww.kaboomband.nl

Facebookwww.facebook.com/kaboomgoesanouk